Vi kan hjälpa dig med mycket

Det är rätt enkelt: om du behöver något städat kan vi hjälpa dig. Vi städar kontor, butiker, hemma hos dig och väldigt mycket mer. Kontakta oss så berättar vi mer än gärna mer hur vi kan hjälpa just dig.

img

Hemstädning

Vi städar alla sorters hem, oavsett hur stort det är. Du berättar för oss vad som ska göras – och sen kör vi igång. Vi visar alltid stor respekt för ditt hem och dina värdesaker och ser till att allt blir skinande rent så fort som möjligt.

img

Företagsstädning

Behöver du städhjälp på kontoret eller i er butik? Det löser vi. Oavsett hur ofta ni behöver vår hjälp så finns vi här. Vi kan komma allt från varje dag till några gånger i månaden – ni väljer helt och hållet själva hur ni vill göra.

img

Fönsterputsning

Att få sina fönster riktigt fina och rena är en liten klurig utmaning. Oftast blir det helt enkelt inte riktigt så bra som man tänkt sig. Vi är experter på området och kan hjälpa er få det skinande rent.

img

Bortforsling

Har du skräp du vill bli av med? Det kan vi fixa. När vi städar så kan vi även hjälpa dig med att sortera bort sådant du inte vill ha, så ser vi till att det slängs där det ska slängas.